https://i.trade-cloud.com.cn/upload/6653/20211230220401180604.jpg

Babagan awake dhewe

Qingdao Supreme Machinery Co., Ltd.

Qingdao Supreme Machinery Co., Ltd mapan ing salah sawijining kutha pelabuhan dagang asing paling penting ing China- Kutha Qingdao. Wiwit taun 2005, SUPREME TRAILER wis fokus ing produksi lan dodolan macem-macem semi-trailer lan trailer tanker.SUPREME TRAILER departemen perdagangan internasional didegaké ing 2016 lan wis ngekspor luwih saka 3000 Unit macem-macem Trailer, Truk lan kendaraan khusus kanggo kabeh ndonya. SUPREME TRAILER utamane khusus ing trailer merek Supreme, kendaraan khusus lan bisnis sing gegandhengan karo truk HOWO, kayata truk HOWO lan bagean, trailer flatbed, trailer tanker bahan bakar, trailer tipper, trailer amben rendah, trailer tank semen lan liya-liyane.

Enquiry For Pricelist

Wakil sales kita bakal ngubungi sampeyan sajrone 24 jam. Matur nuwun kanggo kapentingan ing produk kita.

Kabar paling anyar